top of page

Optiker inredning & Glasögonställ

Vi tar fram unik optiker inredning för er butik.

Hur ser er nya optiker inredning ut?

Smålandsinredningar skapar inredning för optiker som ger en plats åt både personalen och kunden i er butik. En plats där ni tillsammans med kunden kan skapa unika upplevelser som får kunden att komma tillbaka och trivas. Små upplevelser med hjälp av inredning som stimulerar både optiker och kunden. En skön inredning som hjälper personalen att välja rätt produkt till kunden. 

Med rätt glasögonställ och varierande kombinationer ger alla glasögon en unik framställning som inspirerar och säljer. Vi vill med vår inredning för optiker skapa rum i rummet och ge en känsla av dynamik.

Inredning för optiker
Optik inredning

Optiker Inredning med små detaljer som gör skillnad

Smålandsinredningar hjälper optiker, att skapa helhets upplevelser för sina kunder. Vi hjälper till med att omvandla hela eller delar av butiken. Vi kan formge unika glasögonställ som lyfter en del av er butik, för ett speciellt varumärke eller en speciell kategori av glasögon.

Kanske ett nytt väggskåp för solglasögon som lockar både gamla och unga att skydda sina värdefulla ögon mot solens strålar.

Med rätt inredning för optiker, kan ni behålla er existerande kundstam, men ändå utöka den. Det gör man genom att behålla några av de "gamla" och befintliga visuella elementens design.

Det kan vara en färg, ett material eller en grupp av möbler som fortsatt skapar igenkänning för de äldre kunderna. Ofta är äldre människor känsligare än andra kundgrupper, när det kommer till förändringar. Det är en viktig kännedom när vi tillsammans med er skapar er nya optiker inredning.

Displayer för optiker

Smålandsinredningar formger och tillverkar displayer för skyltfönster, väggar, kassa och övrig butik. 

 

Kontakta oss för referenser och för att höra era behov. 

Monter skyltfönster
IMG_8022_frilagd.jpg

Glasögonställ
för vägg och golv.

Behöver ni ett glasögonställ för vägg eller golv?

Vi hjälper varumärken att skapa en shop in shop lösning hos sina kunder. Vi tar fram unika glasögonställ som passar på både golv och vägg, beroende på hur kundens lokal och behov ser ut.

 

Smålandsinredningar skapar glasögonställ med rätt design som passar in i er kunds optiker inredning.

Ett fristående glasögonställ på golv är den perfekta inredningen som kan ha många sidor och som rymmer många produkter. I en butik med mycket plats på väggar kan ett glasögonställ för vägg vara ett bättre alternativ.

bottom of page