top of page

Inredningssnickeri för offentlig miljö

Arkitektens
Inredningssnickeri

Smålandsinredningar är mycket mer än bara ett inredningssnickeri. Vi är ett snickeri för offentlig miljö, där det ställs höga krav på kvalitet.

Tack vare vår stora avdelning för butiksinredningar så är vi vana vid att inredningen består av alla möjliga material, som tål hårda krav. I vårt snickeri gör vi allt från skiva till färdig inredning för arkitekter och offentlig miljö. 

Med våra egna konstruktörer och designer ges arkitekten en trygghet i att slutresultatet blir precis som vi kommit överens om. Samtidigt som de visuella intrycken behålls eller förstärks, försöker vi att vara ett inredningssnickeri som är kostnadseffektiva och som hittar lösningar som sparar material. Detta för att kunden skall få en inredning som håller till ett bra pris och som tar hänsyn till vår planet.

För ett snickeri av vår dignitet, skall våra inredningar för offentlig miljö vara exakta och precisa och bidra till en långvarig användning. 

 

Snickeri för kontor och offentlig miljö
MER_4177_2.jpg

Inredningssnickeri för kontor, arbetsplats och offentlig miljö.

Smålandsinredningar är ett inredningssnickeri som gör specialinredningar för arkitekter, inredare, offentlig miljö och företag.

 

Många gånger handlar det om snickerier för offentlig miljö / kontor med det lilla extra, som bara ett snickeri klarar av. Det kan också handla om personlig förvaring till kontoret för förvaring av personliga tillhörigheter i en kontorsmiljö i ständig förändring. 

Vår maskinpark består av ett antal CNC maskiner med hög effektivitet som vi kombinerar med handpålägg för ett slutresultat som både känns och syns. Inredningar som känns enda in i själen. Ett stycke svenskt snickeri hantverk för en upplyftande offentlig miljö, där människor skall trivas i länge. Välkommen att lära känna vårt inredningssnickeri. Välkommen till Smålandsinredningar. 

In i minsta detalj.
Med rent samvete.

Smålandsinredningar är ett inredningssnickeri som gör snickeri offentlig miljö och sätter detaljer och material främst. 

 

Vi är ett snickeri som bearbetar inredningen på ett kostnadseffektivt sätt för kontor och offentlig miljö. Med hänsyn till kundens plånbok och vår planet, använder vi bara svenska leverantörer och tillverkar all inredning i Sverige. Det är det vårt snickeri kallar för ett "rent samvete". 

Snickeri för offentlig miljö
Butiksinredningar i Stockholm

Hela inredningar

Smålandsinredningar hjälper arkitekter hela vägen från förädling av idéer till konstruktion och produktionsanpassning. Vi tillverkar sedan inredningen i vårt småländska snickeri. 

Genuint hantverk för offentlig miljö

Smålandsinredningar tillverkar helheten i trä, blandat med metall, akryl, sten, komposit etc. I ett projekt kan vi även ombesörja allt från inköp av accessoarer som kuddar och belysning till tapetsering av soffor. Installerat och klart, om ni vill det

Specialinredning för offentlig miljö
bottom of page