top of page

Inredningssnickeri för butiksinredning och offentlig miljö.

Smålandsinredningar är ett inredningssnickeri, för arkitekter och för offentlig miljö. I vårt egna snickeri gör vi allt från råvara till färdig inredning.

Svensk produktion i alla material. Smålandsinredningar har endast svensk produktion och är ett bra miljöval. Vi har snabba leveranser och hög flexibilitet, med 

 

Smålandsinredningar tar fram underlag / konstruktionsritningar på design från designbyråer. Vi produktionsanpassar idéer och visioner och tar fram förslag på förbättringar. Underlagen vi tar fram, ligger sen till grund för vår produktion. Vi hjälper arkitekter och designbyråer i hela Norden. Vi förverkligar visioner och idéer och skapar svenska slutprodukter.

Smålandsinredningar tillverkar och monterar inredning för privat och offentlig miljö. Vi är ett inredningssnickeri som ständigt uppdaterar våra ändamålsenliga lokaler med rätt maskiner. Med våra kompetenta medarbetare och en hög maskinteknisk standard, blir det alltid högsta kvalitet som resultatet.

Urval projekt butiksinredning

OPTIK

SYNSAM

Smålandsinredningar levererar Synsams butiker. Våra inredningar består av trä, metall, glas, sten och akryl, som levereras av Smålandsinredningar

Inredningssnickeri för hela inredningar i alla material.

UR

IVERSEN

Tillsammans med en norsk designbyrå, tillverkade vi en butiksinredning med unik mörk inredning och innovativa material.

Inredningssnickeri för butiksinredningar och offentlig miljö

RESTAURANG

PORTALEN
RESTAURANG

Smålandsinredningar konstruerar och tillverkar restauranger och offentliga utrymmen.

Inredningsskickeri för restaurang och caféer.

OPTIK/ SJUKVÅRD

Inredning snickeri för optik

KAROLINSKA
INSTITUTET
Optikerutbildningen

På uppdrag av White arkitekter formgav och tillverkade Smålandsinredningar en butiksinredning för ändamålet, utbildningslokal.

bottom of page